Hockey

Tophockey met TopGrass

TopGrass helpt uw hockeyclub naar een hoger plan. Hockeyvelden van prominente merken worden vakkundig aangelegd door onze zeer ervaren medewerkers. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit onze goede referenties in binnen- en buitenland. Opdrachtgevers prijzen TopGrass om haar kwaliteit, goed advies en meedenkend vermogen. Met TopGrass maakt u gegarandeerd de goede keuze. Ook voor uw onderhoud.

Meer dan 40 jaar ervaring resulteert in diepgaande kennis van de markt en systemen. Bij betrouwbare leveranciers is een selectie gemaakt van de beste systemen. TopGrass levert enkel systemen waar zij volledig achter staat en die beantwoorden aan uw wensen. Voor onafhankelijk advies moet u bij TopGrass zijn.

Zandkunstgras

Zandingestrooide velden lenen zich bij uitstek om te leren hockeyen op een comfortabele, betrouwbare ondergrond. Vele hockeyers hebben zich de speltechnieken eigengemaakt op een zandingestrooid veld. Een budgetvriendelijke investering wat betreft aanleg, gebruik en onderhoud. Leverbaar met gefibrilleerde of monofilament vezels . Intensief inzetbaar en zeer slijtvast. Ook multifunctioneel inzetbaar.

Semi-waterkunstgras

Doordat het zand vrijwel volledig afgedekt wordt, zijn onze semi-watervelden snelle velden die een goede balcontrole en technisch spel mogelijk maken. Door de optionele beregening wordt het balgedrag positief beïnvloed. De gebruikte polymeersamenstelling van de vezel verlengt de levensduur en verlaagt de jaarlijkse exploitatiekosten.

Waterkunstgras binnen handbereik

De nieuwe generatie watervelden van TopGrass is snel, reageert voorspelbaar én is betaalbaar. Ze beantwoorden aan de hoogste eisen van het hockeyspel. De velden gaan langer mee en verbruiken minder water. Naast de speciaal voor hockeyvelden ontwikkelde polyethyleen vezels biedt TopGrass ook een nylonveld van Astroturf aan. Naar wens wordt een E-layer of shockpad toegepast.

Waber® systeem: duurzaam waterbeheer

TopGrass heeft samen met GKB Realisatie uit Barendrecht het revolutionaire, gepatenteerde Waber®-systeem ontwikkeld. Het Waber®-systeem betreft een waterbergende constructie onder uw toplaag, waarin regenwater wordt gebufferd. Dit water kan vervolgens langzaam infiltreren naar het grondwater (open constructie) of gebruikt worden voor de beregening van uw veld(en) (gesloten constructie). Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden van dit unieke systeem.