Sport- en spelvoorzieningen. Voor urenlang buitenplezier

 

Sport en spel krijgen een steeds belangrijkere betekenis in onze samenleving. Het is niet alleen goed voor de gezondheid, maar leert  jongeren ook spelenderwijs sociale vaardigheden.

Op steeds meer plekken in woonwijken en parken verrijzen daarom uitnodigende playgrounds.

 

Kunstgras voor sport en spel wordt onder meer aangewend voor:

  • Trapvelden en multifunctionele sportvelden
  • Speeltuinen
  • Schoolpleinen
  • Valdempende ondergronden onder speeltoestellen

 

Uiteraard heeft TopGrass voor elke toepassing een geschikt product, indien gewenst aangepast aan uw specifieke wensen.

 

Betrouwbare veiligheid

Het veiligheidsaspect speelt bij speelvoorzieningen een cruciale rol. Daarom is TopGrass SafePlay ontwikkeld: kunstgras met een valdempende ondergrond. De gecertificeerde constructies voldoen ruimschoots aan de vigerende eisen op speelgebied (NEN-EN 1177). De TopGrass SafePlay systemen hebben een valveiligheid tot maar liefst 3,0 meter hoogte. Vanaf een hoogte van 0,6 m dient er valdemping aanwezig te zijn.

 

Kleuren en vormen: legio mogelijkheden

Gebruik natuurlijke kleuren om de playground in de omgeving op te laten gaan of wees juist creatief met vorm en kleur. Een uitdagende speelplek creëert u door het gebruik van vormen en vrolijke kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos, want vrijwel alle kleuren en vormen zijn mogelijk. TopGrass denkt graag met u mee over het ontwerp.

 

Totaalleverancier

TopGrass kan enkel het (valdempende) kunstgras leveren en installeren, maar ook uw project uitvoeren van A tot Z. Met de grootste zorg en precisie worden fundaties en toplagen aangelegd en worden verharding, (geluidsarm) hekwerk, verlichting en veldattributen of speeltoestellen geplaatst.

Met haar kennis en expertise is TopGrass in staat om elk project naar uw wensen te realiseren.

 

Rubberen vloeren

Als duurzaam alternatief kunnen ondergronden onder speeltoestellen of op speelplaatsen uitgevoerd worden in rubberen vloeren.

De rubberen vloeren kunnen uitgevoerd worden in verschillende diktes en samenstellingen, welke gecertificeerd zijn voor diverse kritische valhoogtes. De toplaag is uitvoerbaar in diverse kleurdesigns. Hiermee krijgt de speelplaats een geheel eigen uitstraling.

De vloer wordt in het werk geheel op maat geïnstalleerd. Installatie op schuine ondergronden behoort tevens tot de mogelijkheden.

Onderhoud van rubberen vloeren is eenvoudig uitvoerbaar. Slijtvastheid is gegarandeerd.